Aplicatia SmsSphere pentru dispozitive Android

Descărcare și instalare

Aplicația poate fi descărcată pe dispozitivul Android de la următorul link: https://www.smssphere.com/download/smssphere.apk

La descărcare veți fi avertizat că fișierul care urmează să fie descărcat poate produce daune. Acest avertisment este normal deoarece descărcați o aplicație. Acceptați și mergeți mai departe.

După descărcarea aplicației, deschideți-o pentru a o instala.

 

Download smssphere.apk

Când inițializați instalarea este posibil să se ceară drepturi pentru a putea continua acest proces. Acordați-le și mergeți mai departe la instalare.

Acordați timp pentru finalizarea instalării aplicației pe dispozitivul Android și apoi deschideți-o.

Utilizare

Dacă aveți deja un utilizator creat, folosiți adresa de e-mail și parola sau cheia de acces pentru a vă autentifica în aplicație.

Cheia de acces ar trebui să o aveți in e-mail-ul de confirmare a activării contului dumeavoastră. Copiați sau introduceți cheia in câmpul API key și dați click pe săgeata din dreapta acestui câmp.

Dacă nu aveți un cont de utilizator apăsați pe Create account și completați formularul. În urma completării formularului veți primi un e-mail de activare a contului. Imediat după activarea contului veți primi un alt e-mail de confirmare a contului care va conține si cheia de autentificare.